Save Preloader image

0%

https://senagrafik.com/tyrudyts/2021/07/aa-1saf-1.jpg

Broşür

Detayları Bize Anlatın
Detayları Bize Anlatın

Broşür, klasik reklam araçlarının içinde en popüler ve etkili olan yöntemlerden biridir. Firmanızın hizmet ve ürünlerini tanıtması konusunda genel olarak broşürler tercih edilir. Broşür sayesinde hedef kitlenizi hizmetlerinizden ve ürünlerinizden kısa sürede haberdar edebilirsiniz. Broşür, firmanızın reklamı ve tanıtımı noktasında müşterileriniz ile ilk teması sağlayabileceğiniz bir araçtır. Broşür üzerinde firmanızın tanıtımına yönelik bütün ürünler yer alabileceği gibi firmanızın hizmet ve ürünleri de ayrı ayrı bulundurulabilir. Özellikle firmanızın ürün ve hizmet tanıtımını yapmak için kullanacağınız broşürleri, alışveriş merkezlerinde, fuarlarda, gazete ya da farklı medya organlarını kullanıp dağıtımını yaparak kısa sürede çok sayıda yeni müşteriye ulaşabilirsiniz.
Broşür hazırlama ve dağıtmada ki temel amaç, firmanın faaliyetlerini sürdürdüğü alana yönelik hizmet ve ürünler ile alakalı net bilgiler vererek ve hedef kitlenin dikkatini çekmektir. Bu sayede firmanın hizmet ve ürünleri ile alakalı müşteriler bilgilendirilirken aynı zamanda firmanın yapmış olduğu yenilikler ile kampanyalar da duyurulur. Broşürler, hedef kitlenize yönelik özel olarak tasarlanan reklam araçları olduğu için broşür basımı esnasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususlar firmanın vermiş olduğu hizmetler ve ürünler kadar önemli olduğu için basım esnasında çok özen gerektirir. Şunu iyi bilmek gerekir ki ticaretin en önemli kurallarından biri hizmeti ya da ürünü müşteriye sunuş şeklinizdir. Müşterinin dikkatini kısa sürede çekmek, hedef kitlenizin aklında firmanıza ait bilgiler yer edindirmek ilk hedefiniz olacağı için reklam araçlarında da bu konu üzerinde yoğunlaşmalıdır.
Sena Grafik, tüm kurumsal çalışmalarınızda yanınızdadır. Memnuniyet garantisi ile basılan ürünleriniz, uygun bir kalitede adresinize teslim edilir.
Broşür tasarımında ister firmanızın tasarlamış olduğu bir grafik isterseniz bizim tarafımızdan tasarlanmış olan grafiği baskı haline getirebiliriz

Mesaj Gönder
1
Ne Tasarlayalım...
Merhaba
Nasıl bir Tasarıma veya Matbaa hizmetine İhtiyacınız var?